2019 m. sausio 24 d., ketvirtadienis




Vadovo veiklos ataskaita 2018 m.

4 komentarai:

  1. Manau, kad darželio vadovo A Malaitytės veiklą reikia įvertinti labai gerai, nes ji siekia, kad vaikų ugdymas būtų įdomus ir vaikai įgytų žinių reikalingų mokyklai. Rūpinasi, kad vaikų veikloje netruktų reikalingų priemonių visapusiškam vaikui ugdymui. Atvira pokyčiams ir žiūri į ugdymą iš vaiko pozicijos.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Darželio direktorės Aldonos Malaitytės veikla stebina atkaklumu ir ryžtu, atviru bendravimu ir bendradarbiavimu su vaikučių tėveliais, siekiant vis geresnės vaikų ugdymosi kokybės. Manau, vaikučių augimas papildomas "STEAM" elementais. Stiprybės įgyvendinant naujas idėjas. 2018 m. veiklą vertinu labai gerai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Džiugu, kad darželio direktorė daug dėmesio skiria darželio aplinkų modernizavimui, sveikos ir aktyvios gyvensenos įgudžių ugdymui, kuria darnią palaikančią darželio bendruomenę, kasmet pasiūlo naujų, inovatyvių veiklų bei užimtumų vaikams. Labai laukiame fizinio ugdymo pamokeliu naujoje sporto salėje. Taip ir toliau!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai džiaugiamės, kad Bražuolės darželyje vykdomos aktyvios ir labai įdomios veiklos. 2019 m. direktorės veiklos ataskaitą vertiname puikiai ir dėkojame visam kolektyvui, kad vaikai darželyje jaučiasi puikiai.

    AtsakytiPanaikinti